Er zijn momenteel nog enkele volkstuinen beschikbaar.

Interesse stuur een gemotiveerde mail naar vtvhellevoet.info@gmail.com

Total Page Visits: 13344 - Today Page Visits: 2

4 antwoorden op “Er zijn momenteel nog enkele volkstuinen beschikbaar.”

  1. Geachte heer/mevrouw,

    Ik ben ge├»nteresseerd in het huren van een tuin om dichter bij de natuur te zijn en mijn hobby’s uit te oefenen. Het huren van een tuin biedt mij de kans om meer tijd buiten door te brengen en te ontspannen in een rustige omgeving. Als fervent tuinierder zou ik graag mijn vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en mijn eigen groenten en fruit kweken. Ik ben ervan overtuigd dat het huren van een tuin mij de kans biedt om de voordelen van de natuur te ervaren en mijn passie voor tuinieren te cultiveren. Graag hoor ik meer over de mogelijkheden om een tuin te huren.

    Met vriendelijke groet,

    E. Sen

  2. Onze voormalige buren hebben reeds een tuin bij u, en zijn zeer tevreden.
    Graag wat informatie over de nog beschikbare tuinen, huurtarieven etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GDPR cookieconsent met Real Cookie Banner