Nieuwe Activiteiten begeleider.

Hallo tuinders,
Ik wil bij deze Anita heel hartelijk bedanken voor al haar leuke ideeën, en vrije tijd die ze in de vereniging heeft gestoken. Ik neem de activiteiten graag van haar over en ze heeft zich bereid gevonden mij hierbij te ondersteunen waar nodig is. Ik heb leuke ideeën en wil de herfst fair en de kerstborrel zeker behouden ook de hoogste zonnebloem en de grootste pompoen wedstrijd wil ik graag blijven doen. De plantjesruil in zijn huidige vorm kan helaas i.v.m het corona virus geen doorgang hebben maar misschien wel in een andere vorm, heeft iemand tips ideeën opmerkingen? of wat dan ook spreek me aan of stuur een email naar nandavtv71@gmail.com
Veel tuinplezier

Total Page Visits: 382 - Today Page Visits: 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *