Herfst Fair

HERFST FAIR,
Hij gaat door op 3 oktober hopen we weer een herfst fair te organiseren, vandaag eerste gesprekken gehad. Leuke ideeën zijn eruit gekomen, we willen weer kraampjes (deze worden ter beschikking gesteld door de vereniging) neerzetten waar jullie zelfgemaakte producten kunnen verkopen. Overleg wel wat je wil verkopen, zodat we een beetje diversiteit hebben, we denken aan eigengemaakte producten van de tuin. Zelfgemaakte hobby dingetjes brocante en curiosa, schminken voor kinderen een workshop herfststukje maken. Leuke prijsvraag lekkere hapjes van onze Turkse vrouwen van de tuin, de prijsuitreiking van de zonnebloem en de pompoenwedstrijd we willen er met zijn ALLEN een leuke dag van maken dus Ideeën suggesties en tips GRAAG !!!!! Altijd welkom opgeven, kan via Facebook  of mijn mail adres; nandavtv71@gmail.com of spreek me gewoon aan als je me ziet op de tuin.
Lieve tuingroet Nanda

Total Page Visits: 1219 - Today Page Visits: 1