Grootste Zonnebloem

Mede tuinders,

Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven voor de wedstrijd zowel voor de grootste zonnebloem als voor de grootste pompoen, maar er kunnen er nog veel meer op inschrijven. voor de pompoen kan tot 16 mei en de zonnebloem tot 23 mei. Het zou leuk zijn als nog meer mensen zich zouden opgeven, ik ben er bij als het de grond ingaat en tussen door houd ik de groei bij, u hoeft er niet voor op de tuin te zijn ik kom alleen meten en ga weer weg. Dus kom op geef u op, misschien bent u dit jaar wel de winnaar van de grootste zonnebloem en pompoen wedstrijd.
Veel tuinplezier
Nanda

Total Page Visits: 603 - Today Page Visits: 1

2 antwoorden op “Grootste Zonnebloem”

1. Hoi nanda.

Wij hebben geen volkstuin, maar wel een klein groen tuintje 10 bij 5m
    Daar staan ook een paar zonnebloemsoorten in, waarvan de grootste 2,86 mtr is.

Graag een reactie of dat groot is. Wij vinden van wel.

1. Hoi Ed, nou die is een stuk langer dan die van mij 2.10 en hij heeft de zomerstorm van afgelopen week niet overleefd.